Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan ve büyük infiale yol açan çocuk tacizi olayı, şehirdeki gerginliği artırdı. Danişmentgazi Mahallesi'nde Suriyeli bir şahsın, 5 yaşındaki bir Suriyeli çocuğu taciz ettiği iddiasıyla patlak veren olay, hızla büyüyerek çevredeki tepkilere neden oldu. İlçe sakinleri, olayın ardından şüpheliyi almak için polise karşı taşkınlık çıkardı ve bazı araçları ters çevirip iş yerlerini ateşe verdi.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 12Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 12 Eylül 2024

Tacizci Gözaltına Alındı, Çocuk Koruma Altında

Polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle şüpheli gözaltına alınırken, çocuk da güvenlik sağlanarak koruma altına alındı. Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, şahsın gözaltına alındığı ve olayın titizlikle takip edildiği vurgulandı. Valilik, vatandaşlara da resmi makamların açıklamaları dışında provokatif eylemlerden kaçınmaları çağrısında bulundu.

MHP Milletvekilinden Çağrı: Suriyeli Misafirlerin Onurlu Dönüşü

Olayın ardından MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Özdemir, Türkiye'nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerini beklediklerini ifade etti. Milletvekili, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Kayseri'de yaşanan insanlık dışı bir olay sonrası gözaltına alınan Suriyeli şahsın hakkındaki işlemler başlatılmıştır. Valiliğimizin açıklamalarını dikkate alarak huzurumuzu kaçıracak provokasyonlardan kaçınmalıyız. Türkiye'nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmeleri MHP olarak beklentimizdir."

Editör: Havva Andırır