Kastamonu'nun Araç ilçesinde, 37 T 6508 plakalı taksinin sürücüsü Akif Eymür'ün ormanlık alanda silahla vurularak ölü bulunmasıyla ilgili detaylar netleşti. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda olayı M.B'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. M.B, Araç ilçesinden taksiye bindiği ve daha sonra cinayeti işlediği belirlenerek gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Hamile Kalmak İçin hangi dua okunur, en etkili bebek sahibi olma duaları, süreleri nelerdir? Hamile Kalmak İçin hangi dua okunur, en etkili bebek sahibi olma duaları, süreleri nelerdir?

Akif Eymür'den dün öğle saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Jandarma ekipleri ve Eymür'ün yakınları tarafından yapılan arama çalışmasında, Eymür'ün kullandığı taksi Toygaören köyünün ormanlık alanında bulundu. Taksiye yaklaşık 500 metre uzaklıkta ise Eymür, silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Şüphelinin Yakalanması ve Soruşturma

Eymür'ün cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları incelemede olayı M.B'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. M.B. yakalanarak gözaltına alındı. Kastamonu Adliyesinden yapılan açıklamada, "Yapılan çalışmalar neticesinde gasp ve kasten öldürme suçundan olayın şüphelisi M.B'nin yakalanarak gözaltına alındığı, konu ile ilgili soruşturmaya Araç Cumhuriyet Başsavcılığınca kapsamlı olarak devam olunduğu" ifadeleri kullanıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak soruşturma devam ederken, şüphelinin cinayet nedeni ve detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.