Trabzonspor-Beşiktaş  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Trabzonspor-Beşiktaş maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Kartal Kayra Yılmaz Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Türk futbolunun parlayan yıldızı Kartal Kayra Yılmaz, İzmit'in yetiştirdiği önemli bir yetenek olarak öne çıkıyor. 4 Kasım 2000 doğumlu olan Yılmaz, futbol kariyerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'da başladı. Orta saha pozisyonunda gösterdiği üst düzey performans, büyük kulüplerin radarına girmesini sağladı. Beşiktaş altyapısına transfer olan genç yetenek, hızlı bir gelişim göstererek Avrupa Ligi'nde profesyonel maçlarda forma giyme şansı buldu. Süper Lig'deki ilk deneyimini ise 1 Şubat 2020'de yaşadı.

Kartal Kayra Yılmaz Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

2020-21 sezonunda, daha fazla deneyim kazanması adına Ümraniyespor'a kiralanan Kartal, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Bu başarılı dönem, Beşiktaş'ın gelecek planlarında önemli bir rol üstlenmesini sağladı. Beşiktaş, Kartal Kayra Yılmaz'a olan güvenini 2022-23 sezonu öncesinde 5 yıllık yeni bir sözleşme ile perçinledi. Bu süre zarfında Ümraniyespor'a kiralanan Yılmaz, futbol yeteneklerini daha da geliştirdi.

Şu anda Süper Lig ekibi Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Kartal Kayra Yılmaz, takımının önemli bir parçası haline geldi. Mücadeleci ruhu ve saha içindeki liderlik vasfıyla dikkat çeken genç yetenek, Türk futbolunun gelecek vaat eden isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız