UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde, Karadağ ve Galler karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21:45’te başlayacak. Karşılaşma, City Stadium Niksic’te oynanacak ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Karadağ ve Galler’in Uluslar Ligi Performansları Nasıldı?

Karadağ, ilk maçında İzlanda’ya 2-0 mağlup olarak grubun başlangıcında puansız kaldı. Ev sahibi avantajını kullanarak Galler karşısında galibiyet hedefleyen Karadağ, bu maçta ilk üç puanını almak istiyor. Öte yandan, Galler, A Milli Takım ile oynadığı ilk maçta 1-1 berabere kalarak bir puan kazandı. Craig Bellamy’nin teknik direktörlüğündeki Galler, Wilson, Johnson, Thomas ve Ramsey gibi önemli oyuncularıyla sahada olacak. Galler, Karadağ deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor.

Karadağ Galler Maçı 1

Karadağ - Galler Maçını Kim Yönetecek?

Bu kritik karşılaşmayı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Yardımcılığını ise Branislav Hristov ve Miroslav Ivanov yapacak. Bu maç, her iki takım için de grup aşamasındaki hedeflerine ulaşabilme adına büyük bir önem taşıyor.

Rennes-Montpellier maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes-Montpellier maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Rennes-Montpellier maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes-Montpellier maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Uluslar B Ligi 4. Grup Puan Durumu

İzlanda - 3 Puan
Galler - 1 Puan
Türkiye - 1 Puan
Karadağ - 0 Puan

Editör: Havva Andırır