İzmir'in Karabağlar ilçesinde gerçekleşen trajik olayda, 15 yaşındaki bir kız çocuğu eski erkek arkadaşı tarafından vahşice bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, kızın babası tarafından gözleri önünde gerçekleşti.

Korkunç Detaylar: 120 Bıçak Darbesi

Hasan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, H.Ç.Ç. isimli genç kız, babasının evinde eski sevgilisi U.E.Y. ile tartıştı. Tartışma kısa sürede şiddete dönüşerek U.E.Y.'nin, genç kızı vücudunun çeşitli yerlerinden tam 120 kez bıçaklamasıyla sonuçlandı. Bu vahşi saldırı sonucunda genç kız hayatını kaybetti.

Şüpheli Yakalandı: Baba da Gözaltına Alındı

Olayın ardından şüpheli U.E.Y, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç aleti bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, genç kızın babası İ.U.Ç. de olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

Katilin İfadesi Şok Etti

U.E.Y'nin ilk ifadesine göre, H.Ç.Ç.'nin kendisini aldattığını düşündüğü için bu korkunç cinayeti işlediği öğrenildi. Şüpheli, cinayetten sonra olay yerinden kaçarak yakalanmaktan kısa bir süre sonra gözaltına alındı.

MİT'in Mahmur'da gerçekleştirdiği nokta operasyonunda kırmızı listede yer alan Azad Akıncı etkisiz hale getirildi MİT'in Mahmur'da gerçekleştirdiği nokta operasyonunda kırmızı listede yer alan Azad Akıncı etkisiz hale getirildi

Baba Şok İtiraflarla Açıkladı

Olayın şokunu yaşayan baba İ.U.Ç, kızının eski sevgilisiyle konuşması için onları yalnız bıraktığını ve dönüşte kızını kanlar içinde bulduğunu ifade etti. Baba, yaşananları şaşkınlıkla izlediğini belirterek, olayın nasıl bu noktaya geldiğini anlamakta güçlük çektiğini dile getirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız