Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Erzurum’un Karayazı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine kaymakam olarak atanmıştır. İşte Muammer Sarıdoğan’ın hayatı ve kariyeri…

Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında, Ne Mezunu?

1982 yılında Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde doğan Muammer Sarıdoğan, aslen Bayburtludur. İlk ve orta öğrenimini Bayburt'ta tamamladıktan sonra lise eğitimini de aynı şehirde tamamladı. 2004 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olarak eğitim hayatını sonlandırdı.

Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan Nerelerde Görev Aldı?

Muammer Sarıdoğan, 2008-2015 yılları arasında Bayburt Defterdarlığında Milli Emlak Uzman Yardımcısı olarak meslek hayatına başladı. Ardından Defterdarlık Uzmanı olarak görev yaptı. Bu süre zarfında başarılı çalışmalara imza atan Sarıdoğan, gayrimenkul yönetimi ve kamu mallarının denetimi konusunda önemli tecrübeler edindi.

Artvin Murgul kaymakamlığına atanan Zafer Şahin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi Artvin Murgul kaymakamlığına atanan Zafer Şahin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Sarıdoğan’ın bir sonraki durağı Erzurum’un Karayazı ilçesi oldu. Burada kaymakamlık görevine getirilen Sarıdoğan, ilçede çeşitli kamu projelerinin yürütülmesine ve yerel halkın sorunlarına çözüm bulunmasına yönelik önemli adımlar attı. Özellikle eğitim, altyapı ve sağlık konularında başarılı projelere imza atarak Karayazı’nın gelişimine önemli katkılar sağladı.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım