Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i öldü mü? Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman diziden ayrıldı mı, neden ayrılıyor? Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i öldü mü? Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman diziden ayrıldı mı, neden ayrılıyor?

Sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün bebeklerinin cinsiyeti nihayet açıklandı. Hamilelik müjdesini geçtiğimiz ay sevenleriyle paylaşan çiftin bebeklerinin cinsiyeti, gün yüzüne çıktı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün Bebeklerinin Cinsiyeti Ne?

Neslihan Atagül, 32 yaşında olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Kuşadası'nda tatildeydi. Burada, karnının belirginleşmiş haliyle objektiflere yansıyan Atagül, müjdeli haberi doğruladı. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti, Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, kız bebek olarak belirlendi. Atagül'ün bu gelişmeyi açıklamış olduğu ve bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu doğrulamış olduğu bilgisi medyada geniş bir yankı uyandırdı.

3K N8W M D C X5U B W0 D Y Tw5 X Qlcid C S Yb Z E F

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Hamilelik Süreci Nasıl Gidiyor?

Neslihan Atagül, hamilelik sürecinin mutlu ve sağlıklı geçtiğini belirtti. Sosyal medya üzerinden paylaştığı karnını tutarak verdiği poz kısa sürede büyük ilgi gördü ve yaklaşık 250 bin beğeni aldı. Atagül, "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadeleriyle hamilelik haberlerini doğruladı.

Neslihan

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Çiftinin Evlilik Yolu Nasıldı?

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün tanışması, 2013-2014 yıllarında yayınlanan 'Fatih Harbiye' dizisine dayanıyor. Set arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönüştü ve çift, 2016 yılında evlenme kararı aldı. Evliliklerinden sonra birlikte yer aldıkları 'Gecenin Ucunda' dizisinden bu yana ekranlardan uzak kalan çift, şimdi yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor.

I (53)

Bebeklerinin Cinsiyetini Ne Zaman Öğrendiler?

Atagül ve Doğulu çifti, bebeklerinin cinsiyetini üç aylık hamilelik döneminde öğrendi. Çiftin, kız bebek beklediğini açıklamasının ardından, hayranları ve dostları onlara tebrik mesajları yağdırdı. Bebeklerinin cinsiyetiyle ilgili gelişmeler, ünlü çiftin takipçileri tarafından merakla takip edilmeye devam edecek.

Editör: Havva Andırır