Kader Filmi Konusu Nedir?

2006 yapımı Kader, yönetmen ve senarist Zeki Demirkubuz tarafından sinemaya uyarlanmış dramatik bir filmdir. Kader; Bekir, Uğur ve Zagor arasındaki karmaşık aşk üçgenini anlatır. Bekir, Cihangir'de bir kahvede tanıştığı Uğur'a âşık olur. Ancak Uğur'un kalbi, mahallede sorun yaratan ve sürekli hapse girip çıkan Zagor’a aittir. Zagor’un hapisten çıkıp mahalleye dönmesiyle, bir gece mahallede işlenen cinayetin ardından üçü de kaçar. Zagor'un İzmir’de işlediği bir cinayetten sonra yeniden hapse girmesiyle Uğur mahalleye geri döner. Bekir için bu dönüş, aşkının peşinden sürüklenmeye devam ettiği umutsuz bir kovalamaca halini alır. Film, Bekir’in kaybettiği benliğine rağmen aşkının masumiyetini kaybetmeyişini işler ve seyirciye dramatik bir aşk hikayesini sunar.

Kader Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Kader filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır:

Vildan Atasever - Uğur
Ufuk Bayraktar - Bekir
Ozan Bilen - Zagor
Settar Tanrıöğen - Bekir'in Babası
Engin Akyürek - Cevat
Mustafa Uzunyılmaz - Uğur'un Babası
Erkan Can - İrfan
Müge Ulusoy - Uğur'un Annesi
Kamil Çağlar Çorumlu -
Müfit Aytekin -
Alper Kul -
Volga Sorgu Tekinoğlu - Bekir'in Arkadaşı
Zeki Demirkubuz -
Emine Güzin Alkan -
Ece Merve Kalafat -
Bu kadro, filmin yoğun dramatik yapısına uygun performanslar sergileyerek, karakterlerin içsel çatışmalarını ve ilişkilerini etkileyici bir biçimde yansıtmaktadır.

Kader Filmi Nerede Çekildi?

Kader filminin çekimleri, İzmir ve Kars illerinde gerçekleştirilmiştir. Filmin çeşitli sahneleri, Konak ve Kars Belediyelerinin yardımlarıyla bu şehirlerde tamamlanmıştır. İzmir'in sokakları ve Kars’ın karakteristik dokusu, filmin atmosferine derinlik katmıştır.