Galatasaray - Alanyaspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray - Alanyaspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Juventus - Cagliari karşılaşması ne zaman?

İtalya Serie A'da 7. hafta mücadelesinde Juventus, kendi sahasında Cagliari’yi ağırlıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, bu maçta galibiyet hedefliyor. Juventus, ligde oynadığı son 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 12 puan topladı. Bu sonuçlarla ligde 2. sırada yer alan Torino ekibi, Cagliari karşısında hata yapmak istemiyor. Cagliari ise 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 5 puan topladı ve 17. sırada bulunuyor. Zorlu Juventus deplasmanında puan ya da puanlar arayacak olan Cagliari, çıkış yakalamak için sahaya çıkacak.

Empoli Juventus Maçı1

Juventus - Cagliari karşılaşması hangi kanalda?

Juventus ile Cagliari arasındaki karşılaşma, 6 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve S Sport ile Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Juventus’ta gözler, bu sezon 4 gol atan takımın en skorer ismi Dusan Vlahovic’te olacak. A Milli Takım forması giyen genç yıldız Kenan Yıldız da son dönemdeki yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Yıldız, bu sezon ligde 2 asistlik katkı sağladı.

Torina Juventusghjghj

İtalya Serie A puan durumu nasıl şekillendi?

İtalya Serie A’da puan durumu şu şekilde:

1- Napoli 16 puan
2- Juventus 12 puan
3- Milan 11 puan
4- Inter 11 puan
5- Torino 11 puan
6- Udinese 10 puan
7- Empoli 10 puan
8- Lazio 10 puan

Juventus, Cagliari karşısında galibiyet alarak zirve mücadelesini sürdürmek ve Napoli’yi takibini bırakmamak istiyor. Cagliari ise ligin alt sıralarından kurtulmak için bu zorlu deplasmanda iyi bir sonuç arayacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız