İtalya Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor. Juventus, Lazio'yu konuk edecek. Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, taraftarının önünde oynayacağı ilk karşılaşmadan avantaj elde etmek için sahaya çıkacak. Juventus - Lazio eşleşmesinin kazananı, Atalanta - Fiorentina galibiyle finalde karşılaşacak.

Canlı Yayın Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv | Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv CANLI İZLE şifresiz Justin Taraftarium24 TV izle Canlı Yayın Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv | Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv CANLI İZLE şifresiz Justin Taraftarium24 TV izle

Juventus - Lazio Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?

Juventus - Lazio maçı, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maç, 2 Nisan Salı günü saat 22.00'de başlayacak.

Juventus'ın Son Durumu

Juventus, bu sezon ligde beklentilerin uzağında kaldı. Oynadığı son 5 karşılaşmada sadece tek galibiyet alan siyah-beyazlılar, şampiyonluk mücadelesinde İnter ve Milan'ın gerisinde bulunuyor. Juventus, İtalya Kupası'na son 16 turunda dahil olurken Salernitana ve Frosinone takımlarını mağlup ederek yarı finale kaldı.

Lazio'nun Son Durumu

Serie A'da Avrupa mücadelesini sürdüren Lazio, İtalya Kupası'nda yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Igor Tudor yönetimindeki ilk maçında Juventus'u 1-0 mağlup eden Lazio, kupada da bu başarısını tekrarlamak istiyor. Lazio, İtalya Kupası çeyrek finalinde Roma'yı mağlup ederek son 4 takım arasına kalmıştı.

Juventus - Lazio Maçı Öncesi Değerlendirmeler

Kritik karşılaşma öncesinde gözler Dusan Vlahovic, Federico Chiesa, McKennie gibi oyunculara çevrildi. Lazio'da ise Igor Tudor yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmayı kazandı. İki maç üzerinden oynanacak yarı final eşleşmesinin galibi, finale yükselecek. Bu karşılaşma, futbolseverler için heyecan dolu anlara sahne olacak.