Fenerbahçe Kulübü, tecrübeli futbolcu Serdar Aziz'in durumuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kulüp, Serdar Aziz'in teknik direktörleri Jose Mourinho ile yaptığı görüşme sonrası kamptan ayrıldığını ve kendisine transfer görüşmeleri için izin verildiğini duyurdu. Ayrıca, Serdar Aziz'in yeni sezon planlamasında takımda yer almayacağı bilgisini kamuoyuna ilettiklerini belirtti.

Brest - Le Havre maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Brest - Le Havre maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Brest - Le Havre maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Brest - Le Havre maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Serdar Aziz'in Geçmişi ve Performansı

33 yaşındaki Serdar Aziz, Fenerbahçe formasını 2018-2019 sezonundan bu yana giymiş ve toplamda 135 maça çıkmıştı. Bu süre zarfında 11 gol atıp, 6 asist yaparak takımına katkı sağlamıştı. Ancak, kulüp tarafından yapılan açıklamada, Serdar Aziz'in yeni sezon için planlamalarda yer almayacağı vurgulanmıştı.

Süper Lig Kulüplerinden İlgili

Öte yandan, Serdar Aziz'in Süper Lig'de bulunan bazı kulüpler tarafından yakından takip edildiği ve Fenerbahçe'den ayrılması durumunda kendisine tekliflerin gelebileceği belirtilmişti. Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile olan mevcut sözleşmesi ise 2025 yılına kadar devam ediyordu.

Transfer Spekülasyonları ve Beklentiler

Futbol kamuoyu, Serdar Aziz'in hangi takımlara transfer olabileceği konusunda spekülasyonlara başlamış durumda. Tecrübeli stoperin performansı ve liderlik vasıfları göz önüne alındığında, Süper Lig'deki bazı takımların onunla ilgilenmesi sürpriz olmayacak bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
 

Editör: Havva Andırır