Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray, liderlik yolunda kritik bir maça çıkıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye olan puan farkını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Diğer yandan Adana Demirspor, son 5 maçında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak istikrarlı bir performans sergiliyor.

GALATASARAY ADANADEMİRSPOR MAÇ TARİHİ VE SAATİ

Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşması, 26 Nisan Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Mücadele, Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Adana Gs 2

GALATASARAY ADANADEMİRSPOR MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi.

GALATASARAY'IN DURUMU

Sarı-kırmızılılar, geride kalan 33 haftada 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 90 puan topladı. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmaya çalışan Galatasaray, derbi haftasında puan kaybına tahammülü olmadığını gösteriyor.

Adana Gs 6

ADANA DEMİRSPOR'UN DURUMU

Adana Demirspor, son haftalarda düşme potasından uzak bir performans sergiliyor. 33 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 41 puan toplayan mavi-lacivertli ekip, Galatasaray karşısında evinde taraftarı önünde galibiyet arıyor.

GALATASARAY VE ADANA DEMİRSPOR ARASINDAKİ REKABET

İki takım arasında oynanan 39 maçın 21'ini Galatasaray, 9'unu ise Adana Demirspor kazandı. Karşılaşmalarda 9 kez beraberlik yaşandı. Adana Demirspor, evinde oynadığı maçlarda üstünlük sağlayarak Galatasaray karşısında avantaj elde etti.

Udinese Napoli CANLI İZLE || Taraftarium Udinese Napoli  ŞİFRESİZ, Jutin Tv kanal linki var mı? Udinese Napoli CANLI İZLE || Taraftarium Udinese Napoli ŞİFRESİZ, Jutin Tv kanal linki var mı?

KALAN MAÇLAR

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de kalan maçları şu şekildedir:
•    Sivasspor (Ev)
•    Karagümrük (Deplasman)
•    Fenerbahçe (Deplasman)
•    Konyaspor (Ev)