Fatih ilçesinde bir dükkanda çalışan yaşı küçük bir çırak, iddiaya göre kendisinden alışveriş yapmayan bir yabancı turisti bıçaklayarak kolundan yaraladı. Olay, 4 Mayıs'ta Fatih Mercan Yokuşu Fuat Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İşte olayın detayları:

TARTIŞMA VE BIÇAKLAMA ANI

İddiaya göre, dükkanda çalışan çırak ile yabancı turist arasında alışveriş konusunda bir tartışma çıktı. Turist dükkandan ayrıldı ancak daha sonra ikili tekrar karşılaştı ve tartışma devam etti. Bu esnada çırak, yanındaki bıçakla turisti kovalamaya başladı. Turist kaçarak bir dükkana sığındı ancak çırak peşini bırakmadı ve turisti kolundan bıçakladı.

KAÇIŞ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çırakın turisti kovaladığı ve elindeki bıçağı savurduğu anlar net bir şekilde görülebiliyor. Turist, kaçarken bir başka dükkana girerek kaçmaya çalışıyor ancak çırak peşini bırakmıyor. Çırak daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor.

Marmaray, Başkentray, İZBAN 19-20 Mayıs ücretsiz mi, saat kaça kadar toplu taşıma olacak? Marmaray, Başkentray, İZBAN 19-20 Mayıs ücretsiz mi, saat kaça kadar toplu taşıma olacak?

OLAYIN ŞAHİTLERİ VE MÜDAHALE

Olayı gören esnaflar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, kolundan yaralanan turisti ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ESNAFIN AÇIKLAMASI

Olayı gören bir esnaf, yaşananları şöyle anlattı: "Buraya geldiğimizde burada turistin bıçaklandığını gördük. Bıçakladıktan sonra kaçtı. O esnada kalabalık toplanmaya başladı. Daha sonra ambulans ve polis ekipleri geldi. Bıçaklanan kişinin yanında ailesi de vardı sonra hastaneye gittiler."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.