Milli futbolcu Ozan Kabak, Avrupa'daki macerasının ardından Süper Lig'e geri döndü. Almanya Bundesliga'da Hoffenheim'da forma giyen Kabak için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig devi Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek amacıyla Galatasaray altyapısından yetişen Kabak'ı kadrosuna katmayı planlıyor.

Ozan Kabak 1

2024 Balya Güreşi Başpehlivanı Serhat Balcı kaç yaşında, kimdir? Aslen nereli, hangi belediyenin pehlivanı? 2024 Balya Güreşi Başpehlivanı Serhat Balcı kaç yaşında, kimdir? Aslen nereli, hangi belediyenin pehlivanı?

BEŞİKTAŞ OZAN KABAK TRANSFER İÇİN ISRARCI 

Yaz transfer dönemi öncesinde adı çeşitli Avrupa kulüpleriyle anılan 24 yaşındaki futbolcu için İngiliz takımları da ilgi göstermişti. Ancak Beşiktaş'ın devreye girmesiyle işler değişti. Beşiktaş, Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak için harekete geçti ve transfer için adımlar atmaya başladı.

Şu anda Bundesliga'da Hoffenheim ile sezonu tamamlamaya odaklanan milli futbolcu, 2023/24 sezonunun sona ermesinin ardından resmi transfer görüşmelerine başlayacak. Beşiktaş'ın Kabak'ı kadrosuna katmasının ardından, bir stoper transferi daha yapması bekleniyor. Bu transfer için daha deneyimli isimlere odaklanıldığı da gelen bilgiler arasında.