UEFA Uluslar B Ligi'nde oynanması beklenen İzlanda-Türkiye maçı, hava muhalefeti nedeniyle ertelenme riskiyle karşı karşıya. Maç, bu akşam TSİ 21:45'te Laugardalsvöllur Stadı'nda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ancak, stadyumda beklenen don olayları ve düşük sıcaklıklar, karşılaşmanın iptal edilmesi ihtimalini artırıyor.

Almanya - Hollanda Uluslar Ligi maç yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Almanya - Hollanda maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Almanya - Hollanda Uluslar Ligi maç yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Almanya - Hollanda maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

UEFA'nın İncelemesi Ne Zaman Gerçekleşecek?

UEFA yetkilileri, maçın oynanıp oynanmayacağına karar vermek üzere bugün TSİ 14:00'te saha incelemesi yapacak. İzlanda basınında yer alan haberlere göre, UEFA temsilcileri, maç günü tekrar bir değerlendirme yapacak.

Türkiye İzlanda Maçı 2

TFF Yetkilileri Ne Dedi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, maçın ertelenme ihtimalinin yüzde 51 olduğunu belirtti. Kazancı, "Saha zemini buz tutmuş durumda. Eş güdüm toplantısı yapıldı ve maçın yarına ertelenme olasılığı mevcut," ifadelerini kullandı. Maçın hakeminin TSİ 17:00'de saha zeminini inceleyerek son kararı vereceği kaydedildi.

Türkiye İzlanda Maçı 4

Saha Koşulları Nasıldır?

Laugardalsvöllur Stadı'nın zemin ısısı ile ilgili yapılan açıklamalara göre, stadyumda zemin ısıtması bulunmadığı ve bu nedenle sahada don olaylarının yaşanabileceği bildirildi. Sıcak tutmak amacıyla zemine kumaş serilmiş olsa da, bu durumun maçı kurtarıp kurtaramayacağı henüz belirsiz.

Editör: Mehmet Çetil