Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne? Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne?

Nimet Özdemir Neden İstifa Etti?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım," ifadelerini kullandı. Özdemir, siyasi hayatına başladığı ve büyük mücadele verdiği İYİ Parti’den inandığı değerler uğruna ayrıldığını belirtti.

Nimet Özdemir Hangi Gerekçelerle İstifa Etti?

Özdemir, istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, bir milletvekili olarak sadece seçim bölgesindeki vatandaşlarının değil, tüm Türkiye’nin vekili olduğunun bilincinde olduğunu vurguladı. Seçim kampanyasında yetiştirme yurtlarından çıkan kız çocukları, hem anne hem baba olmak zorunda olan kadınlar, engelliler ve sahipsiz hayvanlar için mücadele edeceğine söz verdiğini hatırlattı. Özdemir, bu sözünü yerine getireceğini ve çalışmalarına bağımsız olarak devam edeceğini belirtti.

İYİ Parti’nin Meclis’teki Sandalye Sayısı Kaça Düştü?

Nimet Özdemir’in istifasıyla birlikte İYİ Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 32’ye düştü. Bağımsız milletvekili sayısı ise 9 oldu. Özdemir’in istifası, partide yaşanan son istifa dalgasının bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız