İspanyol spor gazetesi Marca, Türkiye-Portekiz maçı öncesinde gündeme oturacak bir gelişmeyi dünya kamuoyu ile paylaştı. Marca'nın haberine göre, A Milli Takım'ın Almanya'daki kamp tesisleri üzerinde insansız hava araçları (İHA) dolanıyor.

Marca’nın Ziyareti ve Arda Güler Hakkında Görüşler

Marca, A Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı maç öncesinde Almanya'nın Barsinghausen bölgesindeki kampa ziyarette bulundu. Bu ziyaret sırasında Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler ile de görüşmeler yapan gazete, Türk Milli Takımı'nın kampında yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Real Madrid gibi Türkiye de ellerinde ne olduğunu biliyor. Oyuncuyu çevreleyen her şeyle ilgileniyorlar. Medyanın sorularıyla yüzleşmek için hala çok genç olduğuna inanıyorlar. Bir Türk futbol yetkilisi, Arda Güler için 'Onunla yavaş yavaş ilerlemek zorundayız. Onunla ilgilenmeliyiz çünkü bizim için çok önemli bir oyuncu ve büyük bir futbolcu olabilir"

İHA’larla Güvenlik Önlemleri

Marca, Türk Milli Takımı'nın tesislerinin drone ile korunduğunu da belirtti. Gazetenin haberine göre, Türk Milli Takımı'nın kaldığı yer, neredeyse ulaşılmaz bir ormanın ortasında bulunan bir 'sığınak' niteliğinde ve casuslara karşı gözcülük yapan bir drone bile bulunuyor.