Ünlü şarkıcı İrem Derici, Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programına konuk oldu. Programda, eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'dan ayrıldıktan sonra yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir ilişkiye başlayan Derici, özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

DERİM DERİCİ SEVGİLİSİNDEN NEDEN AYRILDI 

Derici, ilişkilerinde tahammül sınırlarının düşük olduğunu belirterek, en uzun ilişkisinin 1 buçuk sene sürdüğünü ve ilişkilerin gidişatının belirsiz olduğunu ifade etti. Bir kez aldatıldığını ve bu nedenle ilişkisini sonlandırmak zorunda kaldığını söyleyen Derici, diğer ilişkilerinde ise genellikle kendisinin ayrıldığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım’ın eşi Gonca Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor, kaç çocuğu var? Aziz Yıldırım’ın eşi Gonca Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor, kaç çocuğu var?

İrem Derici Sevgilisi

İrem Derici, bundan sonra hiçbir erkek için kendisini üzmeyeceğini belirtti. Ayrılıkların artık onu üzmemesi gerektiğini vurgulayan Derici, aşk yaşadığı erkeklerden dolayı kendisini üzmeyeceğini ve hırslı bir şekilde hayatına devam edeceğini ifade etti. Duygusuz olmadığını ancak artık duygularına vakit ayırmak istemediğini belirten Derici, hastalıktan sonra hırslarının daha da arttığını ve şarkılarının tutmaması durumunda bile kudurduğunu dile getirdi.