Ünlü popçu İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında ayrıldığı Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'dan sonra fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına katılarak "Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem" diyen İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın ilişkisinin bittiği ortaya çıktı.

İREM DERİCİ'NİN AŞK HAYATI

İrem Derici, geçtiğimiz sene Atakan Işıktutan ile ilişkisini sonlandırmıştı. Daha sonra yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat'la aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, ilişkilerinin kısa sürede son bulduğu öğrenildi.

İREM DERİCİ'NİN HÜLYA AVŞAR'LA SOHBETİ

Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan İrem Derici, özel hayatı hakkında konuştu. En uzun ilişkisinin bir buçuk sene sürdüğünü belirten Derici, ilişkilerinde genellikle kendisinin ayrıldığını ve tekrar barıştığı kimse olmadığını dile getirdi.

İREM DERİCİ'NİN AYRILIK KARARI

İrem Derici, ayrılık kararını doğrulayarak "Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem" sözlerini alıntıladı. "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben!" şeklinde paylaşım yaptı.

GÖKHAN FIRAT'LA FOTOĞRAFLARI SİLDİ

İrem Derici'nin, Gökhan Fırat'la olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırdığı ve Fırat'ı takip etmeyi bıraktığı da belirtildi.

İrem Derici ve Gökhan Fırat'ın ayrılığı, hayranlarını şaşırtırken, Derici'nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Gelecek günlerde İrem Derici'nin aşk hayatındaki gelişmeler merakla bekleniyor.

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?