Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı! Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser'in Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Fatih Kısaparmak hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi. Tatlıses, Keser'in sözlerini "hadsizlik" olarak nitelendirerek, "Kör ol ama nankör olma" dedi.

TATLISES: "NANKÖR İNSANI SEVMİYORUM"

İbrahim Tatlıses, "Aramızda Kalmasın" programına bağlanarak Mustafa Keser'e cevap verdi. Tatlıses, Keser'in sahneye çıkmasını sağlayanın kendisi olduğunu belirterek, "Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim." şeklinde konuştu.

MUSTAFA KESER'DEN GENÇ ŞARKICILARA ELEŞTİRİ

Öte yandan, Mustafa Keser'in Akşam gazetesine verdiği röportajda genç şarkıcılara yönelik eleştirileri de dikkat çekti. Keser, genç şarkıcılara "terbiyesiz ve saygısızlar" diyerek, "Fotoğraf çekmek isteyen hayranlarına, 'Şimdi olmaz daha sonra' diyorlar" ifadelerini kullandı. Keser ayrıca, eğittiği bir ismin kendisinden daha iyi para kazandığını ancak kendisini gördüğünde selam bile vermediğini belirterek, "Yanıma oturtup görünsün, adam olsun diye birini getirdiler. Şimdi adam oldu. Benden iyi para kazanıyor. İki defa uçakta karşılaştık, yüzünü çevirip selam vermedi." şeklinde konuştu.