Yapımın 31. bölüm fragmanı yayınlandı ve özellikle Tamer'in karanlık planları ve Halil İbrahim'in alacağı intikamın detayları izleyicileri meraklandırdı. Fragmanda Tamer'in Fikret ve Yavuz'u öldürmek için ateş etmesi ise izleyicileri şaşırttı.

Hudutsuz Sevda 2

FİKRET VE YAVUZ ÖLECEK Mİ?

Fragmandaki vurulma sahnesi, Fikret ve Yavuz'un diziden ayrılacağı iddialarını güçlendirdi. Konuyla ilgili yapımcıların henüz resmi bir açıklama yapmaması, izleyicileri merak içinde bıraktı. Dizinin son bölümünde yaşananlar, özellikle Halil İbrahim ve Nihat arasındaki restleşme ile Zeynep'in kardeş acısıyla sınanması gibi önemli olaylar izleyicileri ekrana kilitlemişti.

Hudutsuz Sevda 3

Ancak Tamer'in planları ve Halil İbrahim'in intikam alma süreci, dizinin heyecanını doruk noktasına taşıyacak gibi görünüyor. Tamer'in deşifre olup olmayacağı ise izleyicilerin merak ettiği bir diğer önemli konu olarak öne çıkıyor.

Hudutsuz Sevda 1

2 İSİM DİZİYE VEDA EDECEK

Ayrıca, Zehra Yılmaz ve Elçin Zehra İrem'in kadroya katılmasının yanı sıra Levent karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım'ın ve Asiye karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu'nun diziden ayrılacağı haberi de dikkat çekti. Bu gelişmeler, dizinin takipçileri arasında büyük bir merak ve heyecan uyandırdı.

Kara Ağaç Destanı türküleri, müzikleri, jenerik müziği kim söylüyor? Kara Ağaç Destanı türküleri, müzikleri, jenerik müziği kim söylüyor?