Game of Thrones dizisinin devamı niteliğindeki House of The Dragon dizisi, büyük bir merakla bekleniyor. George R. R. Martin'in Fire and Blood kitabından uyarlanacak olan dizi, Game of Thrones evrenindeki Targaryen hanedanının geçmişine odaklanacak. Dizinin izleyicilerle buluşacağı platform ise HBO Max olarak açıklandı.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

HBO Max'ta 21 Ağustos'ta Başlıyor

House of The Dragon, Game of Thrones hayranlarını 21 Ağustos gecesi HBO Max platformunda karşılayacak. Bu tarih, dizi severler için uzun süredir beklenen bir başlangıç olarak öne çıkıyor. Dizinin ilk bölümüyle beraber, Game of Thrones'un etkileyici evrenindeki yeni maceralara adım atılacak.

House of The Dragon Oyuncuları ve Hikayesi

Dizinin başrollerinde Matt Smith, Milly Alcock, Emma D'Arcy, Olivia Cooke gibi tanınmış isimler yer alıyor. House of The Dragon, Targaryen hanedanının iç çekişmelerini ve taht mücadelelerini ele alacak, fantastik ve dramatik öğelerle dolu bir hikaye sunacak. Game of Thrones'un hayranlarının bu yeni diziyi büyük bir ilgiyle takip edeceği düşünülüyor.

Editör: Havva Andırır