Yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ve Deniz Yılmaz'ın oturacağı Holding dizisinin senaryosunu Limon Yapım yazı grubu kaleme alıyor. Cast seçimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler, konusu ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Musauzunlarr

Holding Dizisinde Kimler Oynayacak?

Holding dizisinin oyuncu kadrosunda usta isimler yer alıyor. Musa Uzunlar, Macit Koper ve Ali İl gibi isimlerin yanı sıra dizide rol alacak diğer oyuncular şu şekilde:

Gözde Çengel
Seda Tellioğlu
Aslıhan Güner
Burak Sevinç
Burak Tamantürk
Serpil Çakmaklı
Olgun Şimşek
Deniz Özer
Ebru Ceren Aksoy
Merve Altınkaya
Seçkin Öztürk
Çağlar Ertuğrul
Hazal Adıvar
İpek Tencer
Elif Doğan
Gizem Gürkan
Nilgün Karababa
Serpil Tamantürk
Elifcan İlker

Ali İl2

Holding Dizisinin Konusu Nedir?

"O holdingi ben yöneteceğim, adaletle yöneteceğim, hakça paylaştıracağım ve ejderlerle savaşırken ejderlere benzemeyeceğim!" sloganıyla çekilen Holding dizisinde lider karakteriyle Türkiye sermaye sınıfını sıradışı bir şekilde anlatacak.

Macit Koper2121

Holding Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kadrosunda Musa Uzunlar, Macit Koper, Ali İl gibi isimlerin yer aldığı Holding dizisinin çekimleri Temmuz'da başlayacak. Holding dizisi yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacaktır.

Holding Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin tam olarak hangi tarihte başlayacağıyla ilgili bir bilgi verilmedi.

Editör: Murat Serdar Yıldız