Hayat Bilgisi dizisinin unutulmaz karakteri Barbie Gamze olarak tanınan İpek Erdem, son sosyal medya paylaşımıyla yeniden gündeme geldi. Ünlü oyuncu, saçlarındaki cesur değişiklikle takipçilerini şaşırttı ve büyük ilgi gördü. Peki, İpek Erdem kimdir, kaç yaşında, son halinde neler yaşanıyor?

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

İpek Erdem99365

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si kimdir, nereli, evli mi, nerede?

İpek Erdem, 1984 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Futbolcu ve teknik direktör Haluk Erdem ile desinatör işletmeci Emine Akbaş'ın kızıdır. Ailenin spor ve sanatla iç içe geçen bir yaşam tarzı olduğu bilinmektedir. İpek Erdem, yedi yaşında tiyatroya olan ilgisini keşfetti ve 1995 yılında Bursa Belediye Konservatuvarı'nda Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Oyunculuk tutkusu ise 1996 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda başladı ve birçok tiyatro oyununda sahne aldı.

İpek Erdem5858

Hayat Bilgisi Dizisi ve Barbie Gamze İpek Erdem Ne Mezunu?

2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazanarak İstanbul'a yerleşen İpek Erdem, aynı yıl Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze karakterini canlandırmaya başladı. Bu rolüyle geniş kitleler tarafından tanındı ve sevildi. Barbie Gamze karakteri, dizinin sevilen ve unutulmaz karakterlerinden biri olarak hafızalarda yer etti.

İpek Erdem585

Hayat Bilgisi Dizisi ve Barbie Gamze İpek Erdem Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Hayat Bilgisi'nin ardından İpek Erdem, birçok televizyon dizisinde rol aldı. Karınca Yuvası, Aşk Kapıyı Çalınca, Elveda Rumeli gibi yapımlarda başarılı performans sergiledi. Ayrıca Yer Gök Aşk dizisinde Münevver Hancıoğlu karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.

İpek Erdem1414

Profesyonel tiyatro kariyerine de adım atan Erdem, Galata Perform'da çeşitli oyunlarda rol aldı ve tiyatro dünyasında da kendine sağlam bir yer edindi.

İpek Erdem8856874

Editör: Murat Serdar Yıldız