62 yaşındaki ünlü oyuncu Hatice Aslan, son dönemlerde sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Özellikle Bahar dizisinde canlandırdığı Nevra karakteriyle ekranlara gelen Aslan'ın hayranları, gerçek hayattaki oğlu Ekin Ergök'ü keşfettiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Hatice Aslannn01

Hatice Aslan'ın oğlu Ekin Ergök, 40 yaşında olmasına rağmen annesiyle olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Ekin Ergökhaticeaslannnnnn

Sosyal medya kullanıcıları, Ergök'ün annesi Hatice Aslan'a olan benzerliğini "maşallah, annesi değil ablası gibi" şeklinde yorumluyorlar.

Hatice Aslannn0120

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Ekin Ergök'ün, grafik tasarımı ve kreatif direktörlük alanında Amerika'da başarılı bir kariyere sahip olduğu biliniyor. Mimar Sinan Üniversitesi'nde grafik tasarım eğitimi alan Ergök, New York şehrinde birçok ünlü marka ile işbirlikleri gerçekleştiriyor ve kendi tasarım stüdyosunu yönetiyor.

Hatice Aslannn0177

Hatice Aslan'ın hayatı da sosyal medyada merak konusu oldu. Sivas doğumlu olan Aslan, tiyatro eğitimi aldıktan sonra Ankara ve İzmir Devlet Tiyatroları'nda görev aldı. Televizyon dizilerinde de başarılı performanslar sergileyen Aslan, Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar gibi yapımlarda rol aldı.

Hatice Aslannn017.

Emekli olduktan sonra tiyatroculuğa ve televizyonculuğa ara veren Hatice Aslan, oğlu Ekin Ergök'ün başarılı kariyeriyle gurur duyuyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, annesi ve oğlu arasındaki benzerliği gözler önüne seriyor.

Hatice Aslannn01...0

Hatice Aslan ve oğlu Ekin Ergök, kendi alanlarında başarılı kariyerlere sahip olmalarıyla takdir topluyorlar. İzleyiciler, Bahar dizisindeki başarılı performanslarıyla Hatice Aslan'ı ekranlarda, sosyal medyada ise oğlu Ekin Ergök'ü takip etmeye devam ediyorlar.

Editör: Murat Serdar Yıldız