Hatayspor'un orta sahası için kiralanan enerjisi ve oyun kurma becerileri ile öne çıkan Fisayo Dele-Bashiru, kimdir,  nereli, kaç yaşında?

23 Yaşında Tecrübeli Futbolcu: 6 Şubat 2001 tarihinde doğan Fisayo Dele-Bashiru, 23 yaşında olmasına rağmen tecrübeli bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Sağ ayağını kullanan 176 cm boyundaki Dele-Bashiru, Hatayspor'un orta sahasında önemli bir rol oynuyor.

Tottenham - Brentford maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Tottenham - Brentford maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Tottenham - Brentford maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Tottenham - Brentford maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Süper Lig'de Parlak Bir Sezon: 2023-24 Süper Lig sezonunda Atakaş Hatayspor formasıyla 34 maça ilk 11'de çıkan Dele-Bashiru, bu maçlarda 8 gol ve 3 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Disiplinli futboluyla da ön plana çıkan Nijeryalı futbolcu, 6 sarı kart görmenin dışında kırmızı kart görmedi.

Kariyer Yolculuğu: Futbola 8 yaşında Manchester City altyapısında başlayan Dele-Bashiru, 2020 yılında Sheffield Wednesday'a transfer oldu. 2023 yılında ise Hatayspor'a imza attı.

Editör: Murat Serdar Yıldız