Adana'nın Kozan ilçesinde, hasta yakını tarafından ambulanstaki 2 sağlık görevlisine saldırıldı. Saldırı sonucunda ambulanstaki cam kırıklarından yaralanan 2 sağlık görevlisi, Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için polis çalışma başlattı.

OLAYIN DETAYLARI

Karacaoğlan Mahallesi Itır Sokak'ta bir vakaya giden 112 Acil Sağlık ekibine, geç ulaştığını iddia eden hasta yakını, ambulansa kürekle saldırdı. Şüphelinin ambulansa vurması sonucunda cam kırıklarından yaralanan 2 sağlık görevlisi, olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

ŞÜPHELİNİN KAÇMASI ÜZERİNE POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Şüphelinin yakalanması ve olayın detaylarının aydınlatılması için soruşturma devam ediyor.

2024 DASK ödemesi ne kadar, Konut sigortası kaç TL, m2 fiyatları ne kadar oldu? 2024 DASK ödemesi ne kadar, Konut sigortası kaç TL, m2 fiyatları ne kadar oldu?

Bu tür saldırılar, sağlık çalışanlarının güvenliğini tehdit eden ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve bu tür saldırıların caydırıcı cezalarla karşılanması büyük önem taşıyor.