Türkiye'nin sevilen oyuncuları Hande Erçel ve Barış Arduç, merakla beklenen yeni film "Rüzgara Bırak"ta başrolleri paylaşacakları haberleriyle hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Engin Erden'in yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Ceylan Naz'ın kaleme aldığı bu romantik yapım, izleyicilere duygusal bir hikaye sunmayı vaat ediyor.

'Rüzgara Bırak' Filmin Başlama Süreci

Geçtiğimiz haftalarda okuma provalarının ardından çekimlerine başlanan "Rüzgara Bırak" filminin, Hande Erçel ve Barış Arduç'un kamera karşısına geçtiği ilk anlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları öğrenildi. Bu paylaşımlar, filmle ilgili merakı daha da artırdı.

Ruzgaribirakfilm Kqhy

Hande Erçel'in Dönüşü

Hande Erçel, son olarak NOW platformunda yayınlanan "Bambaşka Biri" dizisiyle izleyici karşısına çıkmış ve beğeni toplamıştı. "Rüzgara Bırak" filmiyle beyazperdeye uzun bir aradan sonra geri dönecek olan Erçel, Aslı Mansoy karakterine hayat verecek.

Vizyon Tarihi ve Konu

Filmin konusuyla ilgili henüz detaylı bir açıklama yapılmamakla birlikte, romantizm ve duygusallığın ön planda olacağı belirtiliyor. "Rüzgara Bırak"ın vizyon tarihiyle ilgili de resmi bir duyuru bekleniyor.