BİM 17 ve 20 Eylül Aktüel Ürünlerinde Sürprizler Neler? 125 cc Motosiklet, 3'lü Zigon Sehpa ve HP Tanklı Yazıcı Bu Hafta Mağazalarda Satılacak mı? BİM 17 ve 20 Eylül Aktüel Ürünlerinde Sürprizler Neler? 125 cc Motosiklet, 3'lü Zigon Sehpa ve HP Tanklı Yazıcı Bu Hafta Mağazalarda Satılacak mı?

Hamster Kombat oyununda 1 Eylül 2024 tarihli günlük şifre ve kombo kartlar, oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Kripto oyunları arasında yer alan Hamster Kombat, Telegram altyapısını kullanarak oyuncularına günlük şifre ve kombo kartlar sunarak çeşitli avantajlar sağlıyor. 1 Eylül için belirlenen günlük şifre nihayet paylaşıldı.

1 Eylül Günlük Şifre Nedir ve Mors Alfabesi ile Karşılığı Nasıldır?

Hamster Kombat'ın 1 Eylül 2024 tarihli günlük şifresi “FUNKY” olarak belirlendi. Mors alfabesi ile bu şifrenin karşılığı şu şekildedir:

F: ● ● ▬ ●
U: ● ● ▬
N: ▬ ●
K: ▬ ● ▬
Y: ▬ ● ▬ ▬

Bu şifreyi doğru bir şekilde girerek oyuncular, Hamster Kombat oyununda avantaj sağlayabilir ve potansiyel olarak 1 milyon coin kazanma şansı yakalayabilirler.

Hamster Kombat 3

31 Ağustos Günlük Şifre ve Kombo Kartları Ne Oldu?

Hamster Kombat’ın 31 Ağustos 2024 tarihli günlük şifresi “ROCKSTAR” olarak duyuruldu. Bu şifrenin Mors alfabesi ile yazılışı şu şekildedir:

R: ● ▬ ●
O: ▬ ▬ ▬
C: ▬ ● ▬ ●
K: ▬ ● ▬
S: ● ● ●
T: ▬
A: ● ▬
R: ● ▬ ●

31 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kombo kartları ise “Two factor authentication, Web3 integration, Collection of vintage cars” olarak belirlenmiştir.

Hamster Kombat 1

Hamster Kombat Günlük Şifre Nasıl Kullanılır?

Hamster Kombat oyununda günlük şifreleri kullanmak için oyuncular, ana ekranda yer alan “Günlük Şifre” bölümüne tıklamalıdır. Şifrenin girileceği ekrana yönlendirildikten sonra, “kırmızı renkli alana” uzun ve kısa dokunuşlar yaparak Mors alfabesi ile şifreyi girmeleri gerekmektedir. “—” işareti yaklaşık 1 buçuk saniye basılı tutularak, “•” işareti ise ekrana anlık dokunarak elde edilir. Şifre doğru girildiğinde oyuncular, Hamster Kombat’ta 1 milyon coin kazanma şansını elde ederler.

Editör: Havva Andırır