90’lı yılların unutulmaz şarkıcısı Hakan Peker, geçtiğimiz günlerde kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hande Ertekin ile birlikte Cihangir’de objektiflere yansıdı. Peker, 2018 yılında Arzu Öztoprak ile sona eren 6 yıllık evliliğinin ardından uzun süre özel hayatını gizli tutmuştu.

Aşkını Buldu

Hakan Peker, kendisinden 19 yaş küçük Hande Ertekin ile ilişkisini başlatma sürecini anlatırken, “Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Onu görür görmez çok etkilendim ve arkadaşıma yardımcı olmasını söyledim. Bizi bir araya getirdi. İyi ki de getirdi” şeklinde konuştu. İlişkileri, kamuoyunda dikkat çekici bir şekilde devam ediyor.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Ggfgfgf Pvzz

Evlilik İle İlgili Açıklamalar

Basın mensuplarının evlilik hakkındaki sorularını yanıtlayan Peker, “Yaşlanmama” sırlarıyla ilgili ileride bir belgesel yapmayı düşündüğünü belirtirken, evlilik hakkında “Belli değil ama olabilir” şeklinde cevap verdi. Bu açıklamasıyla, evlilik planları hakkında net bir bilgi vermektense, topu sevgilisi Hande Ertekin’e attı.

Köpeklerine Öncelik Verdiler

Peker, evlilik konusunu biraz daha mizahi bir şekilde ele alarak, önce köpekleri Masal’ın evlendirilmesi gerektiğini söyledi. Masal’ın ardından sıranın kendilerine gelebileceğini belirten Peker, bu açıklamasıyla hem gülümsemelere yol açtı hem de ilişkilerinin ne denli samimi olduğunu gösterdi.

Editör: Havva Andırır