A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Maçın ardından sosyal medyada en çok konuşulan isim Hakan Çalhanoğlu oldu.

Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maçın Özeti

EURO 2024 F Grubu karşılaşmasında Türkiye ve Gürcistan karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Milli Takımımızın golünü 25. dakikada Mert Müldür kaydederken, Gürcistan'ın golü 32. dakikada Mikautadze'den geldi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Türkiye, 65. dakikada Arda Güler'in golüyle öne geçti. Gürcistan ise 70. dakikada Giorgi Kochorashvili ve uzatma dakikalarında Khvicha Kvaratskhelia ile direğe takıldı. Karşılaşmanın son dakikalarında 90+6. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası dışından attığı golle Türkiye, maçı 3-1 kazandı.

Hakan Çalhanoğlu Sosyal Medyanın Gündeminde

Maçın ikinci yarısında Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler arasında yaşanan bir an, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dakika 55'te kazandığımız serbest vuruşu Arda Güler kullanmak istedi. Hakan Çalhanoğlu'nun yanına gidip kullanmak istediğini belirten Arda, olumlu bir cevap alamadı. Çalhanoğlu'nun duran topları Arda'ya vermemesi ve maç boyunca sergilediği performans, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Maç Sonrası Tepkiler

Hakan Çalhanoğlu'nun bu hareketi ve performansı, sosyal medyada kullanıcılar tarafından yoğun şekilde tartışıldı. Kimileri Çalhanoğlu'nun tecrübesine güvenilmesi gerektiğini savunurken, bazıları da genç yetenek Arda Güler'e fırsat verilmesi gerektiğini belirtti.

Editör: Zeliha YAKUT