Hakan Çalhanoğlu: "Galatasaray'a Duyduğum Sevgiyi Hiçbir Zaman Saklamadım!"

Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'la ilgili yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını belirterek, sarı-kırmızılılara olan sevgisini ve saygısını dile getirdi.

Hakançaldfgdfgd

Avrupa'da Kalmak İstiyor:

Hakan Çalhanoğlu, Avrupa'da kariyerini sürdürmek istediğini ve Galatasaray'a dönmeyi düşünmediğini söylemişti. Bu açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan milli yıldız, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Hakançalhanfdgdfg

Dil Farklılığı:

Çalhanoğlu, yanlış anlaşılmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşündüğünü ifade etti. Her zaman şeffaf ve dürüst olduğunu vurgulayan milli yıldız, Galatasaray'a duyduğu sevgiyi ve saygıyı hiçbir zaman saklamadığını söyledi.

Saygısızlık Yapmadım:

Çalhanoğlu, hiçbir kulübe saygısızlık yapmadığını ve yapmayacağını da dile getirdi. Söylediklerinin bir kulüp özelinde değil, ülke futbolunun gelişmesi temennisi özelinde olduğunu aktardı.

Aziz Yıldırım yıllar sonra Fenerbahçe tesislerinde Aziz Yıldırım yıllar sonra Fenerbahçe tesislerinde

Futbolumuzun Seviyesini Yukarı Çekmek:

Son aylarda Türk futbolunda yaşanan olaylardan bahseden Çalhanoğlu, bunun marka değerimizi olumsuz etkilediğini savundu. En büyük dileğinin ise ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolun seviyesini yukarı çekmesi olduğunu söyledi.

Türkiye'de Oynamak İsteyecekler:

Çalhanoğlu, Türk futbolunun hak ettiği yere gelmesi halinde, dünyadaki her futbolcunun Türkiye'de oynamak isteyeceğine inandığını belirtti. Bunun için ülkece bir araya gelmek gerektiğini savundu.

Potansiyelimiz Var:

Çalhanoğlu, Türkiye'nin Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek kapasiteye sahip olduğunu vurguladı. Yeter ki ülkece bunu yapmaya karar verilsin.

Hakan Çalhanoğlu Bu Sezon:

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter'de 35 maçta forma şansı buldu ve 12 gol atıp 3 asist yaptı.