Hac kuralarının çekileceği tarih, her yıl hacı adayları tarafından merakla bekleniyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen bu kura, hac vazifesini yerine getirmek isteyen yüzbinlerce kişinin umutlarını bağlıyor. Peki, 2025 hac kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar.

2025 Hac Kura Çekimi Ne Zaman Gerçekleşecek?

2025 yılı hac kura çekimi için kesin bir tarih henüz açıklanmamış olsa da, geçtiğimiz yıl 2 Kasım'da gerçekleştirilen kura çekiminin bu yıl da Ekim ayının son günlerinde ya da Kasım ayı başında yapılması bekleniyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, bu tarihlerle ilgili resmi bir duyuru yaptığında, hacı adayları için önemli bir bilgi kaynağı oluşturulmuş olacak.

Bu defa kadınlar dolandırıcının tuzağına düştü! 90 gurbetçi kadın evlilik vaadiyle dolandırıldı Bu defa kadınlar dolandırıcının tuzağına düştü! 90 gurbetçi kadın evlilik vaadiyle dolandırıldı

Hac

Hac Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Hacı adaylarının gerçekleştirdikleri ön kayıtların ardından, 2025 yılı hac kura sonuçları e-Devlet üzerinden açıklanacak. Adaylar, “Hac İşlemleri” dijital hizmeti aracılığıyla kura sonuçlarına erişim sağlayabilecekler. Böylece, hacı adayları kura sonuçlarını kolaylıkla öğrenebilecekler.

Editör: Havva Andırır