GÜZEL AŞKLAR DİYARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, Kanal D'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, masalsı bir aşk hikayesini konu alıyor ve başrollerinde Melis Birkan ve Eren Vurdem yer alıyor.

Halil Ergün ve Meltem Cumbul da dizinin kadrosunda. Mahsun Kırmızıgül dizinin ilk bölümlerini yönetecek.

Mahsunkirmizigulofficial 308975577 791724068696691 6070904877259412443 N 850X567

GÜZEL AŞKLAR DİYARI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya'da gerçekleştirilecek.

Melis Birkan, dizide Ünzile karakterini canlandıracak. Eren Vurdem ise Cihangir adlı karaktere hayat verecek.

M E L I S B I R K A N 2048X1360

MELİS BİRKAN KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA NE MEZUNU?

Melis Birkan, 30 Kasım 1983 tarihinde Ankara'da doğdu. İlkokul yıllarında babasının işi nedeniyle İstanbul'a taşınan Birkan, henüz altı yaşındayken baleye ilgi duymaya başladı. İlköğretim ve lise boyunca Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale dersleri alan Birkan, modern dans eğitimini de aynı üniversitede tamamladı.

Melis Birkan 777777777

MELİS BİRKAN NE ZAMAN KİM TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ?

Oyunculuk aklında yokken, katıldığı bir davette uzaktan ve makyajsız haliyle menajeri olacak Özlem Durak tarafından keşfedildi. Durak'ın ısrarıyla oyunculuğa başlayan Birkan, ilk olarak "Tarz-ı Hayat" adlı programı sunarak ekranlara adım attı.

Melis Birkan 2

MELİS BİRKAN NE ZAMAN OYUNCULUĞA BAŞLADI?

2005 yılında "Çapkın" dizisinde rol alan Birkan, aynı yıl Serdar Akar'ın yönettiği "Barda" filminde de oynadı. 2006 yılında ise Kartal Tibet'in yönettiği "Amerikalılar Karadeniz'de 2" filminde ve iki sezon süren "Köprü" dizisinde yer aldı.

Melis Birkannnnnnn

MELİS BİRKAN HANGİ FİLMLE ÜNLÜ OLDU?

2008 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği "Issız Adam" filminde Cemal Hünal ile başrolü paylaşan Birkan, bu filmdeki performansıyla büyük beğeni topladı ve 14. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Melis Birkan00000

MELİS BİRKAN HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

"Issız Adam" filminin ardından "Bu Kalp Seni Unutur mu?", "Adını Sen Koy", "Avrupa Yakası", "Deli Saraylı", "İşler Güçler", "Leyla ile Mecnun" ve "Kırmızı Oda" gibi birçok dizi ve filmde rol alan Melis Birkan, günümüzün en başarılı Türk oyuncularından biri olarak kabul edilmektedir.

MELİS BİRKAN KİMİNLE EVLİ KAÇ ÇOCUĞU VAR?

2022 yılında oyuncu Aras Aydın ile evlenen Melis Birkan'ın bir de çocuğu var.