Ünlü oyuncu Görkem Sevindik ile basketbolcu Kübra Siyahdemir, 2020 yılında sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak, çiftin sessiz sedasız bir şekilde boşandığı ortaya çıktı. İşte detaylar:

SADE BİR TÖRENLE EVLENMİŞLERDİ

Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir, 2020 yılında aile arasında yapılan sade bir törenle evlenmişti. Bu evlilikleri sürpriz niteliğindeydi ve çift, nikahlarını gizlice kıymıştı.

BİR OĞULLARI VARDI

Evlenmelerinin ardından çiftin Marsel adında bir oğulları dünyaya gelmişti. Ancak, mutlu görünen evlilikleri beklenmedik bir şekilde sona erdi.

Ramazan Kubat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hayatı ve kariyeri Ramazan Kubat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hayatı ve kariyeri

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Ünlü çiftin, geçen ay sessiz sedasız bir şekilde boşandığı ortaya çıktı. Evlilikleri gibi boşanmaları da sürpriz niteliğindeydi ve uzun süre gizli tutuldu.

Görkem Sevindik'in "Ateş Kuşları" adlı dizide boy gösterdiği biliniyordu. Ancak, özel hayatında yaşanan bu gelişme, hayranlarını şaşırttı. Çiftten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmediği için detaylar merakla bekleniyor.