Trendyol 1. Lig'de milli aranın ardından heyecan dolu karşılaşmalar başlıyor. Bu kapsamda, sezonun 9. haftasında Gençlerbirliği, Amedspor'u konuk edecek. Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşecek bu önemli maç, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak. Futbolseverler, bu karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecek.

Maçta Hangi Hakem Görev Alacak?

Karşılaşmayı, Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Safa Yılmaz görev alacak. Bu hakem kadrosu, karşılaşmanın fair-play ruhuna uygun bir şekilde geçmesini sağlamak için sahada bulunacak.

Gençlerbirliği Kocaelispor

Adanaspor - Şanlıurfaspor yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Adanaspor - Şanlıurfaspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Adanaspor - Şanlıurfaspor yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Adanaspor - Şanlıurfaspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Takımların Son Durumu Nasıldır?

Amedspor, Ersun Yanal yönetiminde geride kalan 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplamda 12 puan topladı. Diyarbakır temsilcisi, bu süreçte 9 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü. Şu anda ligde 10. sırada yer alan Amedspor, Gençlerbirliği karşısında galibiyet alarak daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Gençlerbirliği ise bu sezon 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayarak 12. sırada bulunuyor. Ankara ekibi, oynadığı maçlarda 6 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü. Takımın en önemli skor katkısı sağlayan oyuncuları arasında Moussa Djitte ve Amilton yer alıyor. Gençlerbirliği, ev sahibi avantajını kullanarak bu maçta 3 puan almayı amaçlıyor.

Editör: Mehmet Çetil