Her hafta olduğu gibi, Gelinim Mutfakta'nın heyecan dolu bölümlerinden biri olan 1372. bölümünde de gelinler ve kayınvalideler arasındaki rekabet kıyasıya devam ediyor. Gün birincisi olan yarışmacı, çeyrek altın kazanma şansı elde ederken, haftanın birincisi ise 10 altın bileziğin sahibi olacak.

Geçmiş Bölümlerde Kimler Kazandı?

Gün sonunda kayınvalidelerden yüksek puanları toplayarak çeyrek altını kazanan isim henüz belli olmadı. Ancak, yarışmanın gidişatına göre kazanan ismin büyük bir beceri ve başarı gösterdiği kesin.

GELİNİM MUTFAKTA DÜN ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Oya Aydoğan’ın eski eşi bakın kim, 4 gün o isimle kaldı sonra ansızın boşandı! Oya Aydoğan’ın eski eşi bakın kim, 4 gün o isimle kaldı sonra ansızın boşandı!

Geçmiş bölümlerde, 23 Nisan Salı günü çeyrek altını kazanan isim Damla gelin olmuştu. Bu hafta ise hangi gelinin başarılı performansıyla öne çıkacağı ve çeyrek altını kazanacağı merakla bekleniyor.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA ALTIN BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI?

Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi, bu hafta da yarışmada büyük ödül olan 10 altın bileziğin sahibi olacak gelin, haftanın en başarılı performansını sergileyerek ödülü kazanacak. Geçen hafta 1 - 5 Nisan tarihleri arasında en yüksek puanı toplayarak 10 altın bileziğin sahibi olan gelin ise Yeşim gelin olmuştu. Bu hafta hangi gelinin altın bileziklerin sahibi olacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta'nın 24 Nisan bölümünde yaşanacak heyecan ve sürprizler, yarışmanın tutkunları için kaçırılmayacak bir bölüm olacak gibi görünüyor.