Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil ve 1 traktör çarpıştı. Kaza sonucunda Mehmet Bulut (65) ve Ahmet Gündüz (32) hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Olay, gece saatlerinde Oğuzeli-Karkamış kara yolunda gerçekleşti. İddiaya göre, fıstık üreticisi Mehmet Bulut, plakası öğrenilemeyen traktörü ile seyir halindeyken, Ahmet Gündüz'ün kullandığı otomobile arkadan çarptı. Kazanın hemen ardından traktöründen inerek otomobildeki yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Bulut'a, başka bir otomobil çarptı.

Gaziantep'te Zincirleme Kaza! 2 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı

Kaza Yerinde Hangi Ekipler Müdahale Etti?

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonucunda, otomobil sürücüsü Ahmet Gündüz ve traktör sürücüsü Mehmet Bulut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan 3 kişi ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazada Yaralananlar ve Hayatını Kaybedenler Kimlerdi?

Olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Gündüz ve Mehmet Bulut'un cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kazada yaralanan 3 kişinin kimlikleri ve sağlık durumları hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.

Şehit Uzman Çavuş Ömer Eroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Eroğlu nerede şehit oldu? Şehit Uzman Çavuş Ömer Eroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Eroğlu nerede şehit oldu?

Soruşturma Başlatıldı mı?

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olayın meydana geliş şekli ve diğer detaylar, soruşturma kapsamında incelenecek. Kazaya karışan diğer araç sürücüleri ve görgü tanıkları, soruşturma çerçevesinde ifade verecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız