HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024

Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı Karkamış İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen fırtınanın yol açtığı zararları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, hasar gören bölgelerde incelemeler yaparak çiftçilere destek olmayı amaçlıyor.

Whatsapp Image 2024 06 25 At 16.48.50

Fırtına Sonrası Zarar Tespit Çalışmaları

Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı Karkamış İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçede etkili olan fırtınanın neden olduğu zararları belirlemek amacıyla saha çalışmalarını tamamladı. Ekipler, tarım arazilerinde ve mahallelerde zarar tespitini detaylı bir şekilde gerçekleştirdi.

Çiftçilere Destek Çalışmaları

Zarar tespit çalışmaları kapsamında, çiftçilerin fırtına sonrası mağduriyetlerini en aza indirebilmek için önleyici önlemler ve destekler üzerine yoğunlaşılıyor. Müdürlük yetkilileri, çiftçilere sağlanacak olan desteklerin zamanında ve etkin bir şekilde sunulması için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Murat Serdar Yıldız