Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu önemli mücadele, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Gaziantep Stadı'nda oynanacak olan bu karşılaşma, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Gaziantep FK ile Beşiktaş arasındaki maç, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Karşılaşma, beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İzleyiciler, bu kanal aracılığıyla takımların performansını takip edebilecek ve maçın heyecanını yaşayabilecek.

Beşiktaş000002154

Takımların Form Durumu Nasıldır?

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde namağlup unvanını koruma amacında. Ancak, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a karşı aldıkları 3-1'lik mağlubiyet, moral bozukluğuna neden oldu. Süper Lig'de 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 13 puanla 5. sırada yer alan Beşiktaş, bu maçta kazanarak moral bulmayı hedefliyor.

Eintracht Frankfurt - Bayern Münih maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Eintracht Frankfurt - Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Eintracht Frankfurt - Bayern Münih maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Eintracht Frankfurt - Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Öte yandan, Gaziantep FK son 5 maçında kazanamayıp 4 puanla 16. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar, güçlü rakipleri Beşiktaş'ı yenerek kötü gidişata dur demek istiyor. Ev sahibi avantajını kullanarak sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Beşiktaş14411414

Muhtemel 11'ler Nasıldır?

Gaziantep FK'nın muhtemel kadrosu şu şekilde: Dioudis, Ömürcan, Arda, Viana, Saborit, Furkan, Maxim, Ndiaye, Sorescu, Mustafa ve Okereke.

Beşiktaş ise şu oyuncularla sahada yer alacak: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa, Semih ve Immobile. Öne çıkan oyunculardan Arthur Masuaku, cezasının sona ermesiyle bu maçta takımdaki yerini alacak. Mert Günok ise sakatlığını atlatarak kaleye geçecek.

(71)

Maçın Hakemi Kim?

Karşılaşmayı yönetmesi için Muhammet Ali Metoğlu atanmış durumda. Metoğlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Editör: Havva Andırır