Galatasaray'ın transfer gündemine giren Brezilyalı orta saha oyuncusu Wendel, futbol kariyerine önemli adımlar atmış genç bir yetenek olarak dikkat çekiyor.

İskoçya - Portekiz yayın linki, ŞİFRESİZ mi? İskoçya - Portekiz ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? İskoçya - Portekiz yayın linki, ŞİFRESİZ mi? İskoçya - Portekiz ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Wendel Kimdir?

28 Ağustos 1997 doğumlu olan Wendel, 180 cm boyunda ve 73 kilo ağırlığında olup, sağ ayaklı bir futbolcudur. Şu anda FK Zenit St Petersburg takımında forma giyen Wendel, bu sezon takımıyla birlikte 1 maça ilk 11'de başlamış, 2 asist yapma başarısı göstermiştir.

Wendel'in Kariyeri

Wendel, profesyonel futbol kariyerine ülkesinin takımlarından Fluminense FC RJ'de başlamış ve burada önemli bir gelişim göstererek dikkatleri üzerine çekmiştir. Ardından 2018 yılında Sporting Lisbon'a transfer olan Wendel, burada da başarılı performanslarıyla Avrupa futbol camiasında adını duyurmuştur. 2020 yılında ise FK Zenit St Petersburg'a transfer olarak Rusya Premier Ligine adım atmış ve burada da istikrarlı bir performans sergilemektedir.

Galatasaray İlgisi ve Gelecek İhtimaller

Galatasaray'ın, Wendel'i transfer gündemine almasının arkasında genç oyuncunun teknik yetenekleri ve orta saha dinamizmi yatmaktadır. Sarı-kırmızılı yönetim, orta sahaya yapılacak takviyelerle takımın gücünü artırmayı hedeflemektedir. Wendel'in transferiyle ilgili görüşmelerin devam ettiği ve Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüğü bilinmektedir.

Editör: Havva Andırır