Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys ile karşılaşacak. İkinci maç, 27 Ağustos Salı günü saat 22.00'de başlayacak. Maç, İstanbul'daki Rams Park Stadyumu'nda oynanacak.

Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta? Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray ve Young Boys arasındaki rövanş karşılaşması TRT 1 ve TRT'nin tabii uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçın şifresiz olarak yayınlanması, geniş bir izleyici kitlesinin karşılaşmayı takip edebilmesine olanak tanıyacak.

Maçın Hakemleri Kimler?

Norveçli hakem Espen Eskas, Galatasaray - Young Boys maçını yönetecek. Yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Ayrıca, Mohammead Usman Aslam dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR hakemi Rob Dieperink, AVAR hakemi ise Erwin Blank olacak.

Galatasaray'ın Tur Atlama Şansı Nedir?

İlk maçta İsviçre'de Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, turu geçmek için rövanşta iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Şampiyonlar Ligi’nde deplasman golü kuralı kaldırıldığı için, Galatasaray'ın 2-0, 3-1 veya 4-2 gibi iki farklı galibiyetler alması gerekiyor. Tek farklı galibiyet durumunda ise maç uzatmalara gidecek. Eğer Young Boys maçı kazanır veya berabere kalırsa, Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Galatasaray'da Kimler Oynayamayacak?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen ceza nedeniyle bu maçta yedek kulübesinde yer almayacak. Ayrıca, Abdülkerim Bardakcı'nın kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Sakatlığı süren Davinson Sanchez’in durumu maç günü netleşecekken, cezası sona eren Kaan Ayhan’ın oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray’ın muhtemel 11’i şu şekilde: Muslera, Jelert, Nelsson, Kaan, Köhn, Barış, Torreira, Sara, Kerem, Batshuayi ve Icardi. İlk maçta etkili bir performans sergileyen Michy Batshuayi’nin rövanşta ilk 11'de olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Editör: Havva Andırır