Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig’de gelecek sezon beşinci yıldızını takmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle sağ bek bölgesine takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekibin gündemine son olarak Rennes'te forma giyen Guela Doue geldi. 21 yaşındaki oyuncunun transfer listesine dahil olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray3030777

Guela Doue Kimdir?

Genç futbolcu Guela Doue, bu sezon Rennes formasıyla 35 maça çıktı. Hızı ve atletik yapısıyla dikkat çeken Doue, bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamazken takım arkadaşlarına 4 asist yapmayı başardı. Sağ bek pozisyonunda oynayan Doue, ihtiyaç duyulması halinde sağ açıkta da görev alabiliyor. Fildişi Sahilli oyuncunun Fransız ekibiyle olan kontratı 2027'de sona erecek.

Guela Doue97797997

Galatasaray'ın Transfer Planları Ne?

Şampiyonlar Ligi'nde play-off'larla başlayacak olan Galatasaray, iddialı bir kadro kurma hedefinde. Sağ bek transferi için öncelikle Rennes'te geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de geçiren Lorenz Assignon ve Manchester United'ın yıldızı Aaron Wan-Bissaka ile temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bu iki isimde anlaşma sağlayamaması halinde 3. aday olarak yine Rennes forması giyen Guela Doue'yi belirledi. Galatasaray, iki isimle anlaşma sağlanamazsa Doue için temaslara hız verecek.

Guela Doue78787878

Guela Doue'nin Transfer Durumu Ne?

Galatasaray'ın transfer listesine giren Guela Doue, hızlı ve dinamik oyun tarzıyla dikkat çekiyor. Fildişi Sahilli oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak belirlenmiş. Milli takım formasıyla 2 maçta forma giyen Doue, bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Ayrıca, bu sezon Avrupa Ligi'nde 4 maça çıkan Doue, takımıyla play-off'a yükselirken burada Milan'a elenmişti.

Galatasaray'ın Sağ Bek İhtiyacı Nasıl Karşılanacak?

Sarı-kırmızılı ekip, sağ bek pozisyonunu güçlendirmek için stratejik hamleler yapıyor. Guela Doue'nin yanı sıra Lorenz Assignon ve Aaron Wan-Bissaka gibi isimlerle temaslar sürüyor. Gelecek sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, savunma hattında sağlam bir yapılanma için bu transferleri gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız