Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla karşılaşacak. İlk maç 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü oynanacak ve Türkiye Saati ile 22:00'de başlayacak. Mücadele, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmada Galatasaray, deplasmanda elde edilecek avantajlı bir skor ile yurda dönmeyi hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Yeni Format İlk Kez Uygulanacak

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir format uygulanacak. Gruplarda, her takım 3 rakibe karşı 6 karşılaşma yerine, 8 farklı takıma karşı 4 iç sahada, 4 dış sahada olmak üzere toplamda en az 8 maç yapacak. Ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9 ila 24. sıradaki ekipler ise son 16 turu için iki ayaklı play-off maçları oynayacak. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon, dört yeni kontenjan da kullanılacak; bunlardan biri, UEFA klasmanında 5. sıradaki ülkenin yerel liginde 3. sırayı elde eden takıma ayrılacak.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Kadrosu

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi kadrosunda deneyimli isimler ve genç yetenekler bir arada bulunuyor. Kadroda Fernando Muslera, Davinson Sanchez, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakcı gibi isimler yer alırken, hücum hattında ise Mauro Icardi ve Michy Batshuayi gibi oyuncular öne çıkıyor. Bu güçlü kadro, Young Boys karşısında başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Editör: Havva Andırır