2024-2025 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında mücadele edecek olan Türk takımlarının ilk maç tarihlerinin duyurulmasıyla birlikte, futbolseverler merakla bu karşılaşmaları bekliyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, grup aşamasında toplam 8 maç oynayacak. Bu maçların 4'ü ev sahipliği yapacakları karşılaşmalar olurken, diğer 4'ü deplasmanda gerçekleştirilecek. İlk 8 sırada yer alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecekken, 9 ile 24 sıra arasındaki takımlar ise play-off aşamasında mücadele edecek.

Galatasaray’ın İlk Maçı Ne Zaman?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçında Yunanistan ekibi PAOK ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele, 25 Eylül Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak. Galatasaray, PAOK ile yapacağı bu karşılaşma ile gruptaki ilk adımını atacak.

Fenerbahçe’nin İlk Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde grup aşamasındaki ilk maçında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak. Fenerbahçe, grup aşamasında güçlü rakiplere karşı mücadele edecek ve ilk maçı bu ekip karşısında değerlendirme fırsatı bulacak.

Beşiktaş’ın İlk Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş, Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçını Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax’a karşı deplasmanda oynayacak. Bu karşılaşma, 26 Eylül Perşembe günü saat 22:00’de başlayacak. Beşiktaş, Ajax karşısında elde edeceği sonuçla grup aşamasındaki pozisyonunu şekillendirecek.

UEFA Avrupa Ligi Maçlarının Yayınlanacağı Kanal

Avrupa Ligi maçları TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak, bu da futbolseverlerin bu heyecan verici maçları geniş bir kitleyle takip edebilmesini sağlayacak.

Takımların Grup Aşamasındaki Rakipleri

Fenerbahçe, grup aşamasında Manchester United (İngiltere), Slavia Prag (Çekya), Olimpik Lyon (Fransa), AZ Alkmaar (Hollanda), Union Saint-Gilloise (Belçika), Midtjylland (Danimarka), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) ile karşılaşacak.

Galatasaray’ın rakipleri ise Tottenham (İngiltere), Ajax (Hollanda), PAOK (Yunanistan), AZ Alkmaar (Hollanda), Dinamo Kiev (Ukrayna), Malmö (İsveç), Elfsborg (İsveç) ve RFS (Letonya) olacak.

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Beşiktaş ise Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Olimpik Lyon (Fransa), Malmö (İsveç), Bodo/Glimt (Norveç), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) ile mücadele edecek.

Editör: Havva Andırır