Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılılar, ev sahibi avantajını kullanarak gruptaki hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.

Galatasaray - Elfsborg Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Galatasaray ile Elfsborg arasındaki mücadele, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Müsabakanın başlama saati ise 17:30 olarak belirlenmiştir. Maç, İstanbul'daki Rams Park'ta oynanacak.

Galatasaray Paok Maçı-1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray - Elfsborg karşılaşması, Türkiye'de TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu nedenle futbolseverler, maçı rahatlıkla takip edebilecekler.

Takımların Durumu ve Muhtemel 11'ler Neler?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk iki maç sonunda 4 puan toplayarak averajla 8. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, son 9 resmi karşılaşmasında mağlup olmamış ve 7 Süper Lig, 2 Avrupa maçı oynamıştır. Elfsborg ise 3 puanla averajla 16. sırada bulunuyor ve bu zorlu deplasmanda puan almayı hedefliyor.

Galatasaray Paok Maçı 3

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:

Günay Güvenç (Kaleci)
Kaan Ayhan
Davinson
Abdülkerim Bardakçı
Berkan Kutlu
Torreira
Sara
Yunus Akgün
Mertens
Barış Alper Yılmaz
Icardi

Twente - Lazio yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Twente - Lazio maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Twente - Lazio yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Twente - Lazio maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray Paok Maçı0888

Elfsborg'un muhtemel 11'i ise:

Pettersson (Kaleci)
Hedlund
Buhari
Henriksson
Yegbe
Hult
Ouma
Zeneli
Qasem
Zeneli
Baidoo

Önemli Sakatlıklar ve Eksikler Neler?

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacak. Günay Güvenç, kaleyi devralacak. Ayrıca, sakatlıklar nedeniyle Jakobs, Eyüp, Gökdeniz ve yeni transfer Sallai da maçta yer almayacak. Elfsborg ise Imanol Garcia’nın sakatlığından dolayı eksik olacak.

Editör: Havva Andırır