UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Fransa'nın Ligue 1 temsilcisi Lyon ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan iki haftada puanla tanışamazken, Lyon deplasmanında ilk puan ya da puanlarını almak için sahaya çıkacak. Lyon, Avrupa Ligi’nde oynadığı iki maçı da kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Peki, Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Lyon-Beşiktaş Maçı Tarih ve Saati

Lyon-Beşiktaş maçı, 24 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Mücadele, Fransa'nın Parc Olympique Lyonnais stadyumunda gerçekleştirilecek. Almanya’dan hakem Harm Osmers'in düdük çalacağı karşılaşma, Türk futbolseverler tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Beşiktaş14411414-1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma, TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu, Beşiktaş taraftarları için iyi bir fırsat sunarak, takımlarını Avrupa arenasında destekleme imkanı sağlayacak.

Porto - Hoffenheim yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Porto - Hoffenheim maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Porto - Hoffenheim yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Porto - Hoffenheim maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Beşiktaş'ın Kadrosunda Kimler Yok?

Maç öncesi Beşiktaş'ta bazı sakatlık sorunları yaşanıyor. Kaleci Mert Günok, sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca, Ersin Destanoğlu'nun durumu belirsizdi; ancak yapılan açıklamaya göre Ersin, kadroda yer alıyor. Mert Günok’un yanı sıra, tedavileri devam eden Gabriel Paulista ve Milot Rashica da Lyon maçının kadrosunda bulunmayacak. Beşiktaş'ın kamp kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Ersin, Göktuğ, Emir, Tuğra, Svensson, Onur, Tayyip Talha, Salih, Semih, Uduokhai, Immobile, Joao Mario, Yakup Arda, Zainutdinov, Muçi, Masuaku, Rafa Silva, Al Musrati, Emirhan, Ndour, Can, Serkan, Gedson Fernandes ve Mustafa.

Rangers Lyon

Lyon ile 3. Randevu

Beşiktaş, Olimpik Lyon ile üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Önceki karşılaşmalarında, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde iki takım birbirleriyle mücadele etmişti. Fransa'da oynanan ilk maçta Lyon, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmiş, İstanbul'daki rövanşta ise Beşiktaş aynı skorla galip gelmişti. Uzatmalara giden bu eşleşmede, Lyon penaltılarla Beşiktaş’ı 7-6 yenerek yarı finale yükselmişti.

Editör: Mehmet Çetil