Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına Yunanistan temsilcisi PAOK karşısında çıkacak. Bu karşılaşma, Galatasaray taraftarları için büyük bir heyecan kaynağı olmayı vaat ediyor. Peki, Galatasaray-PAOK maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray-PAOK Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray ile PAOK arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, 25 Eylül Çarşamba günü Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Bu önemli mücadele, Galatasaray’ın Avrupa’daki yolculuğunun ilk adımı olacak ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Galatasaray Paok Maçı-1

Galatasaray-PAOK Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu karşılaşma, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Böylece, futbolseverler Galatasaray’ın Avrupa macerasını izlemek için herhangi bir ücret ödemeyecekler. Taraftarlar, takımlarının performansını desteklemek için ekran başına geçerek bu kritik maçı takip edebilecekler.

Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray Paok Maçı0888

Galatasaray'ın Durumu Nedir?

Süper Lig'de geride kalan 6 haftayı kayıpsız geçen Galatasaray, Kadıköy'de oynadığı derbi maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek önemli bir özgüven kazanmış durumda. Takım, Avrupa Ligi'ne de bu özgüvenle başlayarak, PAOK karşısında üç puan hedefliyor. Galatasaray, bu maçta taraftarının desteğiyle sahada etkili bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Galatasaray Paok Maçı 3

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Takvimindeki Diğer Maçlar

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile oynadıktan sonra sırasıyla şu rakiplerle karşılaşacak:

3 Ekim: RFS - Galatasaray
23 Ekim: Galatasaray - Elfsborg
7 Kasım: Galatasaray - Tottenham
29 Kasım: Alkmaar - Galatasaray
12 Aralık: Malmö - Galatasaray
21 Ocak: Galatasaray - D.Kiev
30 Ocak: Ajax - Galatasaray

Editör: Havva Andırır