NOW ekranlarının sevilen dizisi Gaddar, Cuma akşamlarının güçlü projelerinden biri olarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, heyecan dolu hikayesiyle dikkat çekiyor. İşte Gaddar'ın 16. bölüm 2. fragmanından detaylar:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilanay Bulut kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilanay Bulut kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

DİZİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Gaddar dizisi, Dağhan'ın hayatının beklenmedik bir dönüşüme uğramasını ve gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor. Başrollerde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar gibi başarılı isimler yer alıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk bulunuyor.

16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

bölümde, Ekber’in görevi yerine getiremediğini öğrenen Arif, şirketten tanıdığı bir tetikçiyi Ekber’in hizmetine verir. Bu durumu öğrenen Arif, Dağhan ve Kurt'u hedef gösterir. Diğer taraftan Aydan, Dağhan'dan ayrıldıktan sonra öfkeli bir şekilde hareket ederken, Oya bu durumu memnuniyetle karşılar.

Yağmur, Enver ile yaşadığı olayın ardından aile evine geri dönerken, Leylâ Korkut’un yardım teklifini kabul eder ve geri dönmemesi için Korkut’un ondan istediklerini yerine getirmeye başlar.

Gaddar dizisinin heyecan dolu yeni bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'da Now TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizi, aksiyon dolu sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.