UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup'ta yer alan Fransa ile Belçika arasındaki heyecanlı karşılaşma 9 Eylül 2024 tarihinde oynanacak. Bu kritik mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Maç, Fransa'nın Lyon kentindeki Park Olympique Lyonnais Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Fransa - Belçika Maçı Saat Kaçta Başlayacak?

Fransa ile Belçika arasındaki mücadele, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21:45'te başlayacak. Maçın saatinin belirlenmesiyle, taraftarlar ve futbolseverler bu önemli karşılaşmaya odaklanmış durumda.

Fransa Belçika Maç3

Fransa - Belçika Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fransa - Belçika maçının canlı yayını, Exxen platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Futbolseverler, bu platform aracılığıyla maçı canlı olarak izleyebilirler.

Fransa Belçika Maç2

Puan Durumu ve Takım Performansları

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup'taki güncel puan durumu ise şu şekildedir:

İtalya - 3 puan
Belçika - 3 puan
İsrail - 0 puan
Fransa - 0 puan

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fransa, Uluslar Ligi'ndeki ilk maçında İtalya'ya 3-1 mağlup olmuştu ve Belçika karşısında galibiyet arıyor. Öte yandan, Belçika ilk maçında İsrail'i 3-1 yenerek üç puana ulaşmıştı ve Fransa deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyor.

Editör: Havva Andırır